Karriere

Siden oppstart har Clay satset for å bygge opp en åpen, faglig utfordrende og sosial arbeidsplass hvor vi trives på jobb.

Vi er et helt nytt performancebyrå bestående av 17 sosiale fagnerds som jobber for å skape de beste resultatene for våre kunder. Gjennom fersk innsikt, tilpassede løsninger og smidig samarbeid skaper vi en ny form for vekst!

I Clay er kulturen bygget rundt lagarbeid, hvor alle roller er like viktige. Vi har store vekstambisjoner og skal nå styrke teamet med en sterk rådgiver som brenner for markedsføringsfaget. Som en del av vårt rådgiverteam vil du ha ansvaret for kundens totale leveranser. Dette innebærer fagområdene betalt annonsering, SEO, Sosiale medier og innhold, samt leveranser som går på tvers av selskapene i Ahead-Group. Vi ser etter deg som har erfaring fra byrå, samt har jobbet innenfor ett eller flere av områdene innenfor performance marketing.

Vil du jobbe med oss?

Vi er på jakt etter nye kreative og engasjerte folk som vil være med på å forme fremtidens markedsføring. Send oss en åpen søknad dersom du er interessert!

Vil du høre mer om Clay?

Hanne Serck Hanssen

Hanne Serck-Hanssen

Byråleder

+47 916 81 062

hanne@clay.no