Hei! Velkommen til Clay

Vi er ikke bare et usedvanlig hyggelig digitalt mediebyrå med fagnerder og oppdaterte rådgivere, men også en gjeng som ønsker å få til noe sammen med kundene.

Gruppebilde av ansatte i Clay

Vi har et grunnleggende ønske om å gjøre hverandre gode og få til skikkelig gode resultater sammen, i et trygt og utviklende samarbeid. Men der vi også ønsker å prøve ut nye ting og stadig jobbe for å få til enda bedre resultater. Dette ser du i våre kjerneverdier, som gir en pekepinn på hvordan vi ønsker å være og jobbe sammen:

Vi har DRIV, er LAGSPILLERE, NYSGJERRIGE og EKTE.

Vi finner formen sammen

Det blir ikke et godt samarbeid uten deg. De beste løsningene må knas og formes for å finne det beste vekstpotensialet. Det finnes ikke én form som passer alle, men vi jobber helhetlig og smidig for å finne den riktige formen for akkurat deg.

Vi har knadd en prosess som funker

Vår styrke er at vi kan lene oss på innsikt, innarbeidede arbeidsprosesser og solide ramme- og metodeverk, men samtidig være åpne, utfordrende og nysgjerrige. Så hos Clay får du både struktur, faglighet og forutsigbarhet, men også en åpen holdning til hva som kan funke eller ikke. Stive i formen ... Nei, det er ikke noe for oss. Det er jo tross alt en ny form for vekst du skal få.

Hvem er vi i Clay?

Vi er en gjeng på 17 mennesker som utfyller hverandre, og som samarbeider som en enhet. Noen er junior. Noen er senior. Noen kan Google. Andre kan SoMe eller SEO. Alle er oppdaterte, proaktive og enkle å jobbe med. Det skulle bare mangle. Vi heter jo tross alt Clay!

Ønsker du å ta en prat?

Hanne Serck Hanssen

Hanne Serck-Hanssen

Byråleder

+47 916 81 062

hanne@clay.no