Vi vokser med fem nye ansatte!

Siden lansering har vi hentet fire erfarne rådgivere og en kreativ prosjektleder fra Kör, A2N, Forte Digital, WP Hosting og Aschehoug. «De nyansatte har kommet inn med et helt fantastisk engasjement for faget og har vært et nydelig tilskudd inn i vårt allerede svært hyggelige miljø», sier byråleder Hanne E. Serck-Hanssen. «Det er så gøy med folk som virkelig ønsker å gjøre en forskjell og som brenner for samarbeid og det å få til nye ting.»

Publisert
Våre nyansette medarbeidere
Charlotte, Malin, Bea, Lucy og Lars

Clay ble lansert i juni i år og består nå av 15 ansatte og to kveldsvakter.

«Rekruttering av folk med performance-bakgrunn er svært krevende, og stillingsutlysninger funker dårlig. Vi har aktivt brukt nettverket vårt for å finne de beste folka.» – Line Kleiberg, Head of Operations

Her er de nye, dyktige ansatte i Clay

Malin Eide Hanssen

Malin Eide Hanssen

Malin har alltid vært glad i det kreative og analytiske aspektet innenfor digital markedsføring, så veien inn til SEO-faget ble et naturlig steg for den allsidige markedsføreren. Med erfaring fra en rekke startups, Knowit og Forte Digital er hun en erfaren SEO-rådgiver. Malin gleder seg til å ta fatt på rollen som Senior SEO-rådgiver i Clay.

Bea Valand

Bea Valand

Beas markedsføringskarriere startet som intern hos start-upen Kör Trafikkskole, der hun skjøt fart og etter kort tid trådde inn i stillingen som markedsansvarlig og fikk totalansvar for alle markedsføringsaktiviteter. Bea har bakgrunn fra film og foto, og er en kreatør som synes det er spennende å komme inn i konsulentbransjen der hun får jobbet med ulike kunder, problemstillinger og hele tiden må tenke nytt.

Charlotte Louise Haraldsen

Charlotte Louise Haraldsen

Charlotte har bred erfaring innenfor digital markedsføring og kommer fra stillingen som performance-spesialist i A2N Digitalbyrå, etter stillingen som Web Manager hos Bellas Hus. Som performance rådgiver i Clay tar hun med seg all erfaring fra byrå- og kundesiden inn i arbeidet med nye kunder og problemstillinger. Charlotte er en god relasjonsbygger og tar godt vare på kundene sine.

Lars Gulliksen

Lars Gulliksen

Lars er virkelig en senior innenfor performance-faget! I tillegg til lang erfaring med digital markedsføring er han en analytisk og innovativ person som alltid ønsker å lære det nyeste og teste det ut sammen med kundene sine. Lars startet sin karriere med å hjelpe norske bedrifter med å lage websider i 1998. De siste 10 årene har Lars jobbet med store, kjente merkevarer ved å øke salget gjennom betalt søk (SEM) og Googles stadig nye annonsetyper og -løsninger. Lars ser alltid etter nye muligheter for å utnytte teknologi i jakten på bedre resultater.

Lucy Henshall Aasen

Lucy Henshall Aasen

Lucy er ansatt som Clays første prosjektleder, men til tross for rollen sin har hun et ben godt plantet innenfor det kreative også. Hun er nemlig utdannet Art Director og har en sterk lidenskap for merkevarebygging, kommunikasjon og strategi. Lucy kommer fra stillingen som markedsansvarlig og kreativ prosjektleder i Aschehoug. Lucy er allerede godt i gang med utvikling av kreative løsninger og struktur for flere av Clays kunder.